Xerox ConnectKey-Apps helpen de productiviteit van gebruikers te verhogen door dagelijkse taken te vereenvoudigen en te verkorten. Net zoals traditionele softwareoplossingen breiden ConnectKey-apps de mogelijkheden van uw ConnectKey multifunctionele printer uit en helpen ze u uw hardware-investering optimaal te benutten. Maar in tegenstelling tot traditionele software hebben ConnectKey-apps geen toegewezen server, PC of IT-medewerker nodig. ConnectKey-apps zijn lichtgewicht, serverloze app-oplossingen die u via USB of CentreWare Internet Services naar uw multifunctionele printer met ConnectKey kunt downloaden.

Secure ID App

Met de Secure ID App bent u in staat om zonder extra handelingen, snel én AVG-proof een identiteitsbewijs te kopiëren of per e-mail te versturen.

 

Connect 2.0 for Box®

Connect 2.0 for Box® is een Xerox® app om verbinding te maken met de Box® cloud-opslagservice. Gebruik deze app om eenvoudig af te drukken vanuit een individuele of gedeelde Box®account of om hier naartoe te scannen. Terwijl steeds meer organisaties en werknemers gebruik maken van cloud-opslagservices, maakt deze app het eenvoudiger om op elk gewenst ogenblik documenten te digitaliseren en samen te werken. Deze verbindingsapp ondersteunt enkelvoudige aanmeldauthenticatie bij gebruik van een ondersteunde authenticatieoplossing*.

 

Connect 2.0 for Drive™

Connect 2.0 for Google Drive™ is een Xerox® app om verbinding te maken met de Google Drive™ cloud-opslagservice. Gebruik deze app om eenvoudig af te drukken vanuit een individuele of gedeelde Google Drive™account of om hier naartoe te scannen. Terwijl steeds meer organisaties en werknemers gebruik maken van cloud-opslagservices, maakt deze app het eenvoudiger om op elk gewenst ogenblik documenten te digitaliseren en samen te werken. Deze verbindingsapp ondersteunt enkelvoudige aanmeldauthenticatie bij gebruik van een ondersteunde authenticatieoplossing*.

 

Connect 2.0 for Dropbox™

Connect 2.0 for Dropbox™ is een Xerox® app om verbinding te maken met de Dropbox™ cloud-opslagservice. Gebruik deze app om eenvoudig af te drukken vanuit een individuele of gedeelde Dropbox™account of om hier naartoe te scannen. Terwijl steeds meer organisaties en werknemers gebruik maken van cloud-opslagservices, maakt deze app het eenvoudiger om op elk gewenst ogenblik documenten te digitaliseren en samen te werken. Deze verbindingsapp ondersteunt enkelvoudige aanmeldauthenticatie bij gebruik van een ondersteunde authenticatieoplossing*.

 

Connect 2.0 for OneDrive®

Connect 2.0 for Microsoft® OneDrive® is een Xerox® app om verbinding te maken met de Microsoft® OneDrive® cloud-opslagservice. Gebruik deze app om eenvoudig af te drukken vanuit een individuele of gedeelde Microsoft® OneDrive®account of om hier naartoe te scannen. Terwijl steeds meer organisaties en werknemers gebruik maken van cloud-opslagservices, maakt deze app het eenvoudiger om op elk gewenst ogenblik documenten te digitaliseren en samen te werken. Deze verbindingsapp ondersteunt enkelvoudige aanmeldauthenticatie bij gebruik van een ondersteunde authenticatieoplossing*.

 

Connect 2.0 for Office 365®

Connect 2.0 for Microsoft® Office 365® is een Xerox® app om verbinding te maken met de Microsoft® Office 365® cloud-opslagservice. Gebruik deze app om eenvoudig af te drukken vanuit een individuele of gedeelde Microsoft® Office 365®account of om hier naartoe te scannen. Terwijl steeds meer organisaties en werknemers gebruik maken van cloud-opslagservices, maakt deze app het eenvoudiger om op elk gewenst ogenblik documenten te digitaliseren en samen te werken. Deze verbindingsapp ondersteunt enkelvoudige aanmeldauthenticatie bij gebruik van een ondersteunde authenticatieoplossing*..

 

Audio Documents

Doordat teams steeds mobieler worden, wordt content on-the-go belangrijker dan ooit. Met de app Xerox® Audio Documents kunnen gebruikers gedrukte documenten omzetten naar MP3-bestanden. Voor on-the-go toegang wordt een link met het MP3-bestand naar het e-mailadres van de ontvanger gestuurd. In één enkele scan komen nieuwe productiviteitsniveaus binnen handbereik door overal en op elk moment te luisteren naar uw bestanden. Audio Documents accepteert documenten in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Braziliaans Portugees.

 

QR Code

Met behulp van e-mail kunt u vanaf elke locatie de App gebruiken om het Xerox Cloud Print platform te gebruiken en documenten af te drukken van apparaten die via ConnectKey zijn aangesloten.

 

Easy Translator Service

Xerox® Easy Translator Service is een allesomvattende reeks vertaaldiensten in de cloud, ideaal voor middelgrote bedrijven die documenten moeten laten vertalen. Kies uit een Expresse of een Professionele vertaling.

 

Ixware Cloud Fax

Faxen. Hoewel het voor veel mensen een communicatiemiddel uit het verleden lijkt, zijn er heel veel organisaties die nog steeds dagelijks te maken hebben met inkomende (en daarom ook uitgaande) faxen. Met iXware Cloud Fax software integreer je het faxproces in de digitale omgeving van jouw organisatie.

IXware Cloud Fax software biedt de voordelen van een fax-server, maar dan zonder de server. Koppel eenvoudig één faxnummer aan verschillende multifunctionals. Behoud van het eigen faxnummer.