EENVOUDIG MOBIEL WERKEN

Uw werk neemt u overal mee naartoe

Maak afspraak

Wat zijn mobiele scan- en printoplossingen?

Door de toename in het gebruik van mobiele apparaten en de bijbehorende software toepassingen is het mogelijk om mobiele apparaten te gebruiken als een digitaal archief. Het mobiele apparaat functioneert hierbij als scanner met behulp van de ingebouwde camera of kan documenten opslaan in een digitale wachtrij om op een later tijdstip af te drukken.


Waarom kiezen voor mobiele oplossingen?

Voor bedrijven en organisaties is het essentieel dat medewerkers verbonden blijven en productief kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Met mobiele oplossingen kunnen bedrijfsprocessen eenvoudig volledig worden beheerd, geïntegreerd en beschikbaar worden gesteld voor mobiele medewerkers. Zo kunnen medewerkers altijd en overal documenten en beeldbestanden vastleggen en verzenden, de kwaliteit van extern verzamelde gegevens verbeteren, werken met bestanden en beveiligd documenten afdrukken.


Wat zijn de voordelen van een mobiele oplossing?

Mobiele oplossingen kunnen in verschillende situaties een toegevoegde waarde opleveren. Bijvoorbeeld:

  • Verbetering van de kwaliteit van aangeleverde externe gegevens.
  • Het direct verzenden van documenten vanaf een mobiel apparaat.
  • Opnemen van informatie van hoge kwaliteit in het bedrijfsproces.
  • Verbeteren van de werkwijze van een frontoffice.

MOBIELE CONTROLE OVER AFDRUKKEN EN SCANS

Situatie: De behoefte van medewerkers om overal, vanaf elk mobiel apparaat te kunnen printen neemt toe. Deze functionaliteit zal de productiviteit van medewerkers ten goede komen en meer rendement halen uit de investering in mobiele technologieën.

Oplossing: Een printmanagementoplossing waarmee gebruikers veilig en makkelijk kunnen printen vanaf mobiele apparaten.


Situatie: De noodzaak om onderweg documenten te scannen en naar meerdere afdelingen te versturen. Met eventueel de mogelijkheid om de documenten automatisch te archiveren.

Oplossing: Door gebruik van de ingebouwde camera van de telefoon met behulp van een app direct een foto maken van uw document. Deze wordt dan automatisch verwerkt tot een document en in makkelijk leesbaar formaat opgeslagen.


Situatie: Onderweg of thuis afdrukken klaar zetten om een kantoorprinter af te drukken.

Oplossing: Met mobiele printoplossingen is het mogelijk om documenten van elk apparaat af te drukken en klaar te zetten in de wachtrij op een mobiel apparaat. Wanneer deze afgedrukt moeten worden kan het mobiele apparaat verbonden worden met één van de kantoorprinters om de wachtrij af te drukken.


Geïnteresseerd in één van de bovenstaande oplossingen? Kijken wat mogelijk is voor uw bedrijf?

 Maak een afspraak met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Maak een afspraak

Mogelijke software oplossingen: