Notariskantoor Heijnen

“Eén keer bellen is voldoende”

“Toners worden tegenwoordig automatisch aangeleverd. Daar moesten we even aan wennen omdat de regie wordt losgelaten en je op de techniek moet leren vertrouwen”

Notaris mr. Heijnen , Notariskantoor Heijnen

Over Notariskantoor Heijnen:

  • 1745 Eerste notaris vestigt zich in Eijsden
  • 2001 notaris mr. W.M.H. Heijnen benoemd als 12e notaris van Eijsden
  • Negen medewerkers
  • Activiteiten: (levens) testamenten, huwelijkse voorwaarden, partnervoorwaarden, samenlevingscontract, schenkingen, verklaringen van erfrecht, afwikkelingen van nalatenschappen, overdrachten van grond en huizen, hypotheken, verdelingen en splitsingen in appartementen
  • Werkgebied; gemeente Eijsden Margraten
  • Notariskantoor Heijnen staat voor goede service, deskundig advies en scherpe tarieven

 


Toen notaris Heijnen in 2001 werd benoemd en het kantoor van zijn voorganger overnam, waren er al machines van Xerox, Rank Xerox destijds (in 1997 is het resterende 20% van de Rank Organisatie door Xerox overgekocht). De meest recente machines dateren van vorig jaar. Dit leverde het notariskantoor financieel voordeel op. Na afloop van een contract wordt namelijk altijd bekeken hoe een kostenbesparing gerealiseerd kan worden.


De multifunctionele printers (MFP) worden bij Notariskantoor Heijnen veel gebruikt om te kopiëren en scannen. Dit gebeurt in groten getale. Bij het kopiëren worden veel documentsoorten gebruikt, zoals blanco papier, vignetpapier en briefpapier. Prettige mogelijkheid is het scannen van legitimatiebewijzen, waarbij de voor- en achterkant op dezelfde pagina wordt getoond.
Verder is uiteraard veiligheid heel belangrijk voor een notariskantoor. Door onze accountmanager is de Xerox Altalink C8045 geadviseerd. Dankzij een vergaande samenwerking met McAfee bieden MFP uit de Altalink C8000 serie een maximaal veiligheidsniveau. Dit door proactief risico’s aan te pakken voor zowel individuele machines als een voltallig printerpark. Verder zijn er meerdere beveiligingslagen zoals gegevensversleuteling, overschrijven van harde schijf en branche-certificeringen. Dat geeft minder risico op een data lek. De Xerox Altalink C 8045 kent dus het hoogste veiligheidsniveau en is niet alleen zeer geschikt voor een notariskantoor maar ook voor bijvoorbeeld advocaten of de overheid.


De Xerox Altalink C8045 is door Buyers Labatory Lab als beste getest in zijn klasse (bron: www.keypointintelligence.com/testing). Deze MFP voor A4 en A3 afdrukken beschikt over een groot fullcolour touchscreen, vijf papierladen (met een totale papiercapaciteit van 3.140 vel), een printresolutie tot 2400 x 1200 dpi, meerdere mobiele printmogelijkheden en de optie om van en naar verschillende clouddiensten te printen en te scannen. De MFP is uitgerust met een Single pass scanner die tevens dubbelzijdig kan scannen indien het apparaat zo ingesteld wordt. Dat betekent 139 pagina’s dubbelzijdig scannen per minuut.

 

Website Notariskantoor Heijnen Download Business case

Zo kunnen de aktes van de notaris veel sneller gescand worden, is de kans op storingen geringer en de levensduur langer.

Notarieel medewerkster mevrouw Kerckhoffs-Schurgers kan dit beamen: “Een groot voordeel ten opzichte van de vorige versie is de snelheid. Er wordt bij ons veelvuldig gebruik gemaakt van scannen, de snelheid waarmee dit nu gebeurt, is enorm verbeterd ten opzichte van de vorige machine”. “Een ander voordeel van de nieuwe versie is de gebruiksvriendelijkheid van de display”, aldus mevrouw Kerckhoffs-Schurgers.

Volgens notaris Heijnen is het sterkste punt van Document House Limburg de bereikbaarheid en de service.“Eén keer bellen is voldoende”. “Men krijgt een professionele medewerker aan de lijn, geen apparaat”. “Mocht de storing niet op te lossen zijn door de helpdeskmedewerker is er snel iemand bij ons geweest”. “Het duurt geen weken voordat een probleem is opgelost”. “Dat is erg prettig in een tijd waarin iedereen het druk heeft”. “Toners worden tegenwoordig automatisch aangeleverd” aldus notaris Heijnen. “Daar moesten we even aan wennen omdat de regie wordt losgelaten en je op de techniek moet leren vertrouwen”.

Maar ook in dit geval luistert Document House Limburg nauw naar de klant en brengt een extra toner langs om het geruststellende gevoel van de medewerkers te waarborgen.