Uitstekende klanttevredenheid met Xerox verbruiksartikelen

Gegarandeerd de enige 100% risicoloze keuze

Als eindgebruiker hecht u grote waarde aan printerproductiviteit. U wilt er zeker van zijn dat de cartridges die gebruikt worden geweldige resultaten opleveren, elke keer weer. Maar u eist niet alleen kwaliteit - u wilt ook een prima prijs.

Met Xerox verbruiksmaterialen voor niet-Xerox printers bent u verzekerd van beide. We zijn zo overtuigd van onze producten dat we een 100% levenslange garantie bieden op al onze cartridges en drums, in welk merk printer ze ook worden gebruikt. Gelukkig hoeft hoogwaardige kwaliteit niet duur te zijn: U kunt zelfs 25-40% besparen in vergelijking met de prijzen voor originele verbruiksmaterialen van andere printermerken, zoals HP*.

Onze compatibiliteit is bewezen en gegarandeerd

Xerox test voortdurend de compatibiliteit van zijn cartridges en drums met honderden printermodellen van andere merken. Dus ook als u een printer van HP of enig ander merk heeft, kunt u erop vertrouwen dat onze producten garant staan voor printkwaliteit en compatibiliteit.

De feiten

Xerox compatibles worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan EU-normen op het gebied van milieu en gezondheid en veiligheid. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Xerox verbruiksartikelen voor niet-Xerox printers zijn 100% zonder risico - gegarandeerd. Of u nu in zwart-wit of in kleur print, de resultaten zijn onomstotelijk bewezen in onafhankelijke tests.

* Deze waarde is gebaseerd op de officiële prijsstructuur van Xerox

Nieuws