Xtendis, de Cloud Document Management oplossing.

 

'Ieder document direct beschikbaar'. Is dat mogelijk? Zeker! In de onderstaande animatie leggen we kort uit hoe:

Bent u ook veel tijd kwijt met het zoeken naar documenten? Met ons Document Management Systeem Xtendis worden alle documenten op één plek digitaal gearchiveerd. Door documenten digitaal duurzaam te beheren, zijn de digitale documenten voor iedere gebruiker in de organisatie snel en eenvoudig vindbaar. Hiermee wordt veel tijd bespaard en verlies van documenten voorkomen.

Ons seminar op dinsdag 24 september werd druk bezocht. De aanwezigen hadden interessante vraagstukken waar een oplossing tegenover stond.

Eenvoud en gemak voor de eindgebruiker is wat een DMS succesvol maakt. Door de modulaire opbouw van Xtendis, ziet de gebruiker alleen wat hij nodig heeft. Het DMS Xtendis is een gestandaardiseerd platform dat je met modules functioneel kunt uitbreiden. De basis van Xtendis wordt gevormd door een aantal krachtige serverprocessen voor het digitaal vastleggen en snel terugzoeken van grote aantallen digitale documenten en dossiers.

De modulaire opbouw van Xtendis zorgt ervoor dat het systeem stapsgewijs uitgebreid kan worden met meer functionaliteit en toepassingen. Bovendien investeer je alleen in die functionaliteit die je ook echt gebruikt.

De kracht van Xtendis zit hem in de eenvoud en een ongekende performance bij grote aantallen. Er zijn heel wat voordelen van een Document Management Systeem als Xtendis:

Veiligheid, de veiligheid van jouw informatie is een randvoorwaarde voor DMS Xtendis. De uitgebreide beveiligingsmogelijkheden geven hier invulling aan.

Modulair, de modulaire opbouw van Document Management Systeem Xtendis zorgt ervoor dat het systeem stapsgewijs uitgebreid kan worden met meer functionaliteit en toepassingen.

Geïntegreerd, in onze visie is de toegevoegde waarde van Xtendis vele malen groter wanneer het een integraal onderdeel uitmaakt van de totale informatievoorziening.

Online of lokaal, alle documenten veilig afgeschermd en jij bepaalt waar de documenten opgeslagen staan en door wie het beheer wordt uitgevoerd.

Gebruiksvriendelijk, DMS Xtendis biedt de best mogelijke gebruikerservaring door naadloos te integreren in de dagelijkse werkzaamheden en een no-nonsense gebruikersinterface.

Voor ieder document, Alle waardevolle documenten kunnen in het Document Management Systeem Xtendis worden opgeslagen, bij voorkeur volledig automatisch.

Nieuws