Premium Nevertear Media

Sterk en duurzaam, zonder te lamineren

Premium Nevertear Media

Premium NeverTear is een hoogontwikkeld afdrukmateriaal vervaardigd van helder wit polyester. Het is perfect geoptimaliseerd voor zowel kleurenafdrukken als monochroom afdrukken. Het gladde, matte oppervlak zorgt voor een levendig beeld en uitstekende tonerhechting. Premium NeverTear heeft een hoogwaardige uitstraling voor de productie van duurzame afdrukken die intensief worden gebruikt. Als uw printer deze mogelijkheid biedt, kunt u er ook 2-zijdig op afdrukken. Premium NeverTear is scheurvast en kan worden gestanst en afgewerkt voor tal van toepassingen.

Premium NeverTear is scheur vast, water-, olie- en vetbestendig. De dunnere versies voelen zacht en glad aan, terwijl de dikkere versies zeer stevig aanvoelen. Alle dikten zijn geschikt voor offsetdruk voorafgaand aan het digitale afdrukproces.

Premium NeverTear is sterk en duurzaam zonder toepassing van lamineren, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

Premium NeverTear biedt bedrijven de perfecte mogelijkheid om bij kleinere aantallen synthetische afdrukken over te gaan van offsetdruk naar digitaal afdrukken – zonder aanloopkosten of proefdrukken. Vanaf nu kan iedere afdruk anders zijn. Documenten zien er beter uit en gaan langer mee...

  

In de praktijk

 

Nieuws