Meer dan 80% van het MKB wil geautomatiseerde workflows

Uit recent onderzoek van 'Coleman Parkes Research' is gebleken dat meer dan 80% van het MKB hun papierstroom in de komende 12 maanden wil optimaliseren en digitaliseren. Ongeveer 28% van deze ondernemers heeft de weg naar digitalisatie al ingezet en 37% is momenteel bezig met de voorbereidingen hiervoor.

In meerdere onderzoeken komt naar voren dat 46% van de dagelijks beschikbare uren bij werknemers wordt verbruikt voor papier-intensieve processen. Managed Print Services is een belangrijk onderdeel in het digitaliseren van deze processen. De helft van het MKB, dat deze stap wil maken naar digitaliseren, heeft nog geen MPS contract. De aanschaf van MPS kan veel tijd en kosten besparen.

Een kwart van de ondernemers voorziet dat in 2018 mobiele apparaten zijn opgenomen in hun workflows. Twee derde zal daarbij mobiele print oplossingen opnemen in hun mobiliteit-initiatieven en de andere zullen dit binnen één jaar toevoegen aan de bestaande systemen.

Document House Limburg heeft als Xerox Concessionaire oplossingen beschikbaar die rechtstreeks door Xerox beschikbaar worden gesteld, als uitbreiding op het standaard aanbod. Daarnaast werken wij samen met partners, zoals Nuance, Xtendis en Business Connect, om de beste oplossing voor uw bedrijfsomgeving aan te bieden.

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om samen met u de papier stromen in kaart te brengen en de mogelijkheden en besparingen te bespreken.

Maak een afspraak

Ontvang het laatste nieuws als eerste!

* indicates required
Email-adres *
Voornaam *
Naam *
Bedrijf *

Nieuws