IDC heeft Xerox uitgeroepen tot toonaangevende onderneming in het eerste IDC MarketScape

IDC heeft Xerox uitgeroepen tot toonaangevende onderneming in het eerste IDC MarketScape, Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment rapport.

In dit rapport vermeldt IDC ondermeer dat Xerox ConnectKey printers en multifunctionele printers behoren tot de 'beste in hun klasse' machines als het gaat om het voorkomen van veiligheidsrisico's bij de gebruiker en het bieden van bescherming tegen interne en externe computercriminaliteit. De uitdagingen van de printomgeving van nu.

Vanwege de toenemende complexiteit van de printomgeving -denk alleen al aan de mobiele en cloud-based workflows- zoeken bedrijven naar mogelijkheden om de volledige infrastructuur te beveiligen, ter bescherming van bedrijfskritische informatie.

Uit onderzoek van IDC is echter gebleken dat bij de meeste bedrijven de initiatieven op het gebied van printbeveiligingsoplossingen en -services flink achter lopen op de totale IT-beveiliging. Methodologie van Xerox om die omgeving te beschermen De methodologie van Xerox om print- en documentomgevingen te beveiligen is gebaseerd op een gelaagde benadering, van machineniveau naar de klantapplicaties en IT-infrastructuur.

Nieuws