Als ISDN verdwijnt, kunt u dan nog wel faxen?

Per 1 september 2019 stopt deze dienst.

Als ISDN verdwijnt, kunt u dan nog wel faxen?

Op 1 september 2019 stoppen telefonieleveranciers, waaronder KPN , met het leveren van ISDN. Ook in de rest van Europa wordt ISDN snel uit gefaseerd. Bedrijven, maar ook consumenten, die nog ISDN hebben moeten voor die tijd overstappen op bijvoorbeeld Voice over IP (VoIP). VoIP biedt een aantal interessante voordelen ten opzichte van het verouderde ISDN. Het is goedkoper, maar ook de kwaliteit is beter. Tenminste als we het hebben over bellen...

Fax en Voice over IP gaan niet goed samen. Faxen via VoIP is allerminst zeker en zorgt regelmatig voor problemen. De oplossing is iXware Cloud Fax.

Onze cloud-oplossing verstuurt al ruim een decennium faxen, voor honderden klanten. iXware biedt standaard een koppeling met vrijwel ieder type Xerox multifuntional. Hiervoor is een ConnectKey app beschikbaar. Er is geen extra hardware op het Xerox device meer nodig én de klant kan zijn huidige telefoonabonnement opzeggen, waardoor de besparing ten opzichte van analoge of ISDN-lijnen aanzienlijk kan oplopen.

Cloud Fax uitbreiden met Cloud Scanning, zonder extra kosten!De cloud apps die iXware aanbiedt zijn in de basis gratis. Klanten die iXware Cloud Fax hebben, kunnen met hun bestaande credit bundels documenten scannen naar diverse online storages, zoals SharePoint Online, OneDrive for Business, Google Drive en Dropbox. Daarbij is het ook mogelijk om naast PDF/A, documenten te converteren naar bijvoorbeeld Microsoft Word en Excel. We bieden naast het scannen middels pre-paid credits, ook zeer aantrekkelijke unlimited scanning bundels. 

iXware Cloud Fax in de praktijk.

Ondanks dat lang niet iedere onderneming tegenwoordig nog faxt, zijn er een aantal sectoren waarin traditioneel veel gefaxt wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rechtbanken, advocatuur, notariaat, AGF, transport en logistiek, toerisme, maar ook overheden en gemeentelijke instellingen moeten nog altijd per fax bereikbaar zijn.

We hebben de afgelopen jaren veel van deze klanten aan ons Cloud Services platform toegevoegd. Veelal met behoud van hun eigen vertrouwde faxnummers. Van hotelketens in de Verenigde Staten tot non-profitorganisaties in Zwitserland. Van advocatenbureaus in Nederland tot een Oosters restaurantketen met locaties verspreid in Europa.

Benieuwd naar de mogelijkheden van iXware Cloud Faxen/Scan en de voordelen voor u? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk de uitzending van ICT TV.

 

 

Meer info

 

 

Nieuws