Missie & Visie

Uw doelstellingen zijn onze doelstellingen

Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden!

Sinds de oprichting in 1986 zijn wij actief in de Euregio. Door jaarlijks te voldoen aan de strenge eisen die Xerox stelt aan Premier+ Partners, zijn wij het eerste aanspreekpunt met betrekking tot Xerox-producten en –oplossingen voor Limburgse ondernemers. Onze medewerkers denken met u mee en voorzien u van een goed onderbouwd advies. Hierbij wordt gekeken naar de beste oplossing voor uw situatie, zowel op de korte als op de lange termijn. Klant- en medewerker tevredenheid staan, samen met ethisch handelen bij ons voorop.

De hoeveelheid documenten binnen een organisatie groeit. Wij hebben ons gespecialiseerd in het optimaliseren van de groeiende documentstromen binnen een organisatie. Zowel hardware- als softwarematig hebben wij de oplossingen om dit te realiseren. Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat uw producten probleemloos werken.

Zaken doen met Document House Limburg houdt in dat u kiest voor een partner met:

  • Jarenlange ervaring, ook in uw branche;
  • Goed opgeleide medewerkers die niet alleen producten verkopen, maar ook uw problemen oplossen en meedenken met uw organisatie, ook na de verkoop;
  • Snel persoonlijk contact met de juiste medewerker;
  • Een snelle service.
Nieuwsbrief ontvangen Download Bedrijfsbrochure Download Bedrijfsprofiel