Xerox WorkCentre 3655i

Blijf de concurrentie één stap voor


Volledige omschrijving
Xerox WorkCentre 3655i
Contact +31 (0)43 362 62 62

Productspecificaties

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Downloads
Volledige omschrijving

Het Xerox® WorkCentre™ 3655 met Xerox ConnectKey® technologie geeft u een concurrentievoordeel.
Doe meer voor minder met de kostenbesparende technologie van onze gepatenteerde Emulsion Aggregate toner en Cisco® EnergyWise voor slimme rapportering. U kunt het WorkCentre 3655 bedieningspaneel op afstand en veilig gebruiken vanaf elke PC, net alsof u bij de machine zelf staat.

Verzeker dat uw gegevens veilig zijn dankzij totale zichtbaarheid in de machine en het netwerk. En stroomlijn tegelijkertijd hoe u informatie communiceert, verwerkt en deelt.

Kostenbeheersing

Uw bedrijf is afhankelijk van kostenbeheersing. De innovatieve tools in het Xerox® WorkCentre™ 3655 met ConnectKey® geven u een concurrentievoordeel, minimaliseren de kosten, vereenvoudigen de manier waarop u printopdrachten beheert en bieden een aanzienlijk rendement op uw investering.

 • Met gebruikersrechten kan de toegang tot printfuncties worden beperkt per gebruiker, groep, tijd van de dag en applicatie.
 • Pas uw printerdriverinstellingen aan voor zuinigheid en efficiëntie. Kies bijvoorbeeld N-op-1 om meerdere pagina's standaard op één vel te printen.
 • Onze printerdriver is standaard ingesteld op dubbelzijdig printen, en met de Earth Smart-functie kunt u andere standaardinstellingen selecteren die verantwoord gebruik aanmoedigen.
 • Het WorkCentre 3655 maakt een verbinding met het netwerk om tellerstanden automatisch in te dienen en het aanvullen van verbruiksartikelen te automatiseren.
 • Xerox® Standard Accounting biedt rapporten voor betere kostenbeheersing van alle machinefuncties. Geavanceerde oplossingen van Xerox® Business Innovation Partners leveren nog handigere hulpprogramma's voor grotere kantooromgevingen.
 • Onze EA-toner met zeer laag smeltpunt heeft een minimale smelttemperatuur die 20 graden Celsius lager ligt dan die van conventionele toner, voor nog meer energiebesparing.
 • De WorkCentre 3655 scanner gebruikt LED-verlichting, die drie keer zo weinig stroom verbruikt als de TL-lampen van traditionele scanners.
 • Met Cisco EnergyWise, mogelijk gemaakt door Xerox Power Management Information Base (MIB), kunt u de energieverbruiksinformatie van uw machine controleren, beheren en rapporteren, en optimale energiestatussen en time-outintervallen instellen.

Beveiliging

Breng uw gegevens niet in gevaar. Bescherm uw machines, uw data en uw bedrijf met de Xerox® WorkCentre™ 3655 met ConnectKey®, die het meest uitgebreide scala aan technologieën en oplossingen van leiders in de beveiligingsindustrie biedt om te verzekeren dat uw data enkel en alleen van u blijven.

Sterk partnerschap

We realiseren ons dat niet iedereen begrijpt wat beveiliging inhoudt, dus naast de vele standaard beveiligingsfuncties hebben de Xerox ConnectKey multifunctionele printers ook ingebouwde McAfee®-technologie, waardoor dit de eerste reeks multifunctionele printers in de industrie is die zichzelf tegen potentiële bedreigingen van buitenaf beschermt. McAfee’s whitelisting technologie verzekert dat alleen veilige, vooraf goedgekeurde bestanden of functies op uw machines worden uitgevoerd, waardoor softwareniveaus niet meer handmatig hoeven worden bijgewerkt voor nieuwe beveiligingsbedreigingen. Bovendien biedt automatische Cisco® TrustSec-integratie uitgebreide zichtbaarheid in welke mensen en welke machines een verbinding maken in de gehele netwerkinfrastructuur. Cisco TrustSec biedt ook een uitzonderlijke mate van controle over waar degenen met toepasselijke toestemming heen kunnen en wat ze mogen bekijken.

 • Bescherm alle gevoelige gegevens met gecodeerde PDF-bestanden voor scannen; volledige versleuteling van de harde schijf, die voldoet aan de 256-bits AES FIPS 140-2-standaard; en image overwrite met een drievoudig verwijderingsproces om totale verwijdering van alle gegevensfragmenten te verzekeren.
 • Geef alleen bevoegde gebruikers toegang tot de machine met Xerox-gebruikerstoestemmingen, netwerkverificatie, IP-filters, en smartcard-, rolgebaseerde en functieniveau-aanmelding.
 • Naarmate er nieuwe bedreigingen opkomen, controleert Xerox beveiligingscentra proactief op nieuwe kwetsbaarheden en biedt Xerox indien nodig patches, zodat wordt verzekerd dat uw machines actueel en uw gegevens veilig blijven.
 • Het WorkCentre 3655 machine voldoet aan de recentste beveiligingsstandaarden in verschillende industrieën, waaronder de overheid, financiële dienstverlening en gezondheidszorg. Deze omvatten Common Criteria, HIPAA, Wet bescherming persoonsgegevens, COBIT en meer. Deze machines kunnen aan elke standaard voldoen, met controles die aan uw behoeften beantwoorden.
 • Voorkom IP-diefstal en verzeker niet-schending dankzij totale zichtbaarheid in de machine en netwerk. Doordat het beveiligingsbeleid wordt beheerd en alle activiteit wordt bijgehouden op de machine, weet u nu wie wat waar heeft bekeken en kunt u details van elke interactie met de machine zien.

Productiviteit

De concurrentie bijhouden is niet voldoende. Het Xerox® WorkCentre™ 3655 met ConnectKey® helpt routinetaken te vereenvoudigen en workflows te automatiseren en tegelijkertijd uw team efficiënter en productiever te maken. Profiteer van een printsnelheid tot 45 ppm, waarbij de eerste pagina er al binnen 8 seconden uitrolt. Pas uw workflows aan Met Xerox workflowoplossingen, gebouwd op het Xerox EIP-platform, kunt u productiviteitsverbeterende software rechtstreeks op de machine installeren voor snelle, gemakkelijke toegang via de interface van het kleurenaanraakscherm.

Scan papier naar digitale bestanden

Scanoplossingen zijn standaard ingebouwd en vereisen geen extra software of middleware:

 • Scannen met één druk op de knop
 • Ingebouwde optische tekenherkenning met creatie van doorzoekbare PDF's (zie lijst met ondersteunde talen)
 • Beveiligde PDF - Printen vanaf en scannen naar USB-geheugen - Scannen naar e-mail, mailbox en netwerk Slimme scanproductiviteit Scan en creëer meerdere PDF's bestaande uit één pagina die naar verschillende opslagplaatsen kunnen worden gedistribueerd voor grootschalige, transactionele verwerking. U kunt ook één PDF met meerdere pagina's creëren voor gemakkelijker opslaan en e-mailen van documenten.

Scannen met één druk op de knop

Gebruik de functie voor scannen met één druk op de knop om rechtstreeks op de interface van het kleurenaanraakscherm een specifieke, gemakkelijk te vinden scanknop te creëren. Wijs de scanknop zijn eigen scanworkflow toe voor snelle documentdistributie en -archivering.

Eén en hetzelfde adresboek

Bewaar favoriete adressen voor snellere documentroutering via alle machine services. Gebruikers kunnen locaties voor faxen, e-mails, scans en internetfaxen vooraf definiëren voor gemakkelijke toegang op één centrale plaats. Als ze permissie hebben, kunnen ze op elk moment contactpersonen bewerken of toevoegen via de gebruikersinterface. Onze multifunctionele printer beantwoordt aan de manier waarop gebruikers tegenwoordig informatie willen gebruiken, en kan “Favorieten” voor alle diensten bewaren.

Remote Control Panel

U kunt het WorkCentre 3655-bedieningspaneel van afstand en veilig gebruiken vanaf elke PC, net alsof u bij de machine zelf staat. Het Remote Control Panel maakt probleemoplossing en gebruikerstraining gemakkelijker en handiger, en stelt IT-personeel in staat om de gebruikersinterface van afstand te bekijken en controleren. En tijdens een sessie op afstand worden gebruikers bij de machine op de hoogte gesteld om gelijktijdige systeemwijzigingen te voorkomen. Bovendien kunt u dankzij geavanceerde printerdrivers en gratis hulpprogramma's voor machinebeheer de realtime prestaties en beschikbare bronnen van afstand controleren, wat voor meer uptime zorgt.

 

Alle specificaties
Algemeen
Officiele productpagina van de fabrikant Klik hier om de pagina te openen
Prestatie
Printtechnologie Laser
Printen Mono
Kopiëren Mono
Scannen Kleur
Faxen Mono
Gebruiksindicatie (maximaal) 150000 pagina's per maand
Duplex functies Kopiëren, Printen, Scannen
Beheerprotocollen DHCP, BOOTP, SNMP, WINS, SLP v2, HTTP, HTTPS, DHCP Autonet, SSL, NTP, DNS, SSDP
Frequentie van processor 1024 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) 45 ppm
Maximale resolutie 1200 x 1200 DPI
Standaard printertalen PCL 5c, PCL 6, PostScript 3
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal) 8 s
Opwarmtijd 224 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie 600 x 600 DPI
Kopieën vergroten/verkleinen 25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën 9999 kopieën
Tijd voor eerste kopie (zwart, normaal) 12 s
Scannen
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Max. scangebied 216 x 356 mm
Soort scanner Flatbed & automatische documentinvoer
Scan naar E-mail, Bestand, USB
Ondersteund beeldformaat JPG, TIF
Ondersteunde documentformaten PDF
Kleurdiepte invoer 24 Bit
Faxen
Faxresolutie 600 x 600 DPI
Modemsnelheid 33,6 Kbit/s
Automatische nummerherhaling Ja
Maximumaantal snelkiesnummers 200
Auto reductie Ja
Meerdere nummers draaien 99
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat A4
Typen printmedia verbinding-papier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Normaal papier, Voorbedrukt papier, Gerecycled papier
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4
Standaard lade papiergewicht 60 - 216 g/m²
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²) 60 - 125
Aangepaste mediabreedte 139,7 - 216 mm
Aangepaste medialengte 139,7 - 356 mm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit 700 vel
Type invoer papier Papierlade
Maximum invoercapaciteit 2350 vel
Capaciteit automatische documentinvoer 60 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit 250 vel
Opslagmedia
Intern geheugen 2048 MB
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee
Interne opslagcapaciteit 250 GB
Poorten & interfaces
Standaard interfaces Ethernet, USB 2.0
Beeldscherm
Beeldscherm LCD
Design
Kleur van het product Zwart
Software
Ondersteunt Windows Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteunt Linux Ja
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 R2 x64, Windows Server 2012 x64
Geluidsproductie
Geluidsniveau (buiten gebruik) 31,9 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken 55,9 dB
Netwerk
Ethernet LAN Ja
Wi-Fi Nee
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen FIPS 140-2, SNMP, SSL/TLS
Ondersteunde network protocollen (IPv6) TCP/IP: HTTP/HTTPS, Internet Printing Protocol, PR/LPD, Raw Socket Printing/Port 9100, IPv4/IPv6,WSD, NetWare: Bindery & NDS IPX/SPX, NDPS/NEPS, AppleTalk: EtherTalk, Microsoft Windows Networking over IP, Apple Bonjour IPv6, Secure FTP
Mobiele printing technologieën Apple AirPrint, Xerox PrintBack
Certificaten
Energy Star-certificaat Ja
RoHS compliance Ja
Certificering FCC, CE 2006/95/EC, 2004/108/EC & 1999/5/EC UL 60950-1/CSA 60950-1-07, EAC,WEEE
Gewicht en omvang
Breedte 56 cm
Diepte 54,1 cm
Hoogte 57,7 cm
Gewicht 26,3 kg
Breedte van de verpakking 65,3 cm
Diepte van de verpakking 67,2 cm
Hoogte van de verpakking 72,3 cm
Gewicht pakket 33 kg
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) 525 W
Stroomverbruik (in standby) 82 W
AC invoer voltage 220 - 240 V
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 15 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf 5 - 32 °C
Product downloads
Brochure Klik hier om te downloaden
Contact +31 (0)43 362 62 62