Xerox VersaLink® C9000

Ideaal voor grafisch kunstenaars en kleurprofessionals die uitzonderlijke kleurenuitvoer nodig hebben


Volledige omschrijving
Xerox VersaLink® C9000
Contact +31 (0)43 362 62 62

Productspecificaties

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Downloads
Volledige omschrijving

De professionele kleurbeheermiddelen produceren consistent levendige kleuren. Uitzonderlijke flexibiliteit in media. Ongeëvenaarde prestatie en betrouwbaarheid. Verbinding met netwerk, mobiele apparatuur en de cloud. Op apps gebaseerde workflows aanpassingen. Dit zijn de capaciteiten waardoor de VersaLink C9000 de gepreferreerde printer is voor professionals in de grafische industrie en interne vormgeving. Bedrijven zoals advertentiebureaus, grafische vormgevingswinkels, marketingcommunicatiefirma's en fotostudio's kunnen de VersaLink C9000 gebruiken om hun werk en ideeën tot leven te brengen met prachtige kleuren en ongeëvenaarde kwaliteit. 

Een printer waarop u kunt vertrouwen
De Xerox® VersaLink® C9000 is ontworpen voor drukke werkplekken die een professionele kleurkwaliteit nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen met betere kwaliteit, prestaties en productiviteit.

Bouw winstmogelijkheden op door zelf meer van het drukwerk te kunnen doen.
Wilt u professionele kleurenkwaliteit? De Xerox® VersaLink® C9000 kleurenprinter levert de superieure kleurbeeldtechnologie en professionele kleur management die voor consistent exacte kleuren zorgen t/m A3 formaat. U kunt tijd en geld besparen door meer van het drukwerk voor klanten zelf te doen.

Bereik nieuw niveaus van nauwkeurigheid met  het nauwkeurige kleurbeheersysteem van Xerox®.
Voor grafici en kleurenprofessionals zijn exacte kleuren cruciaal. Het nauwkeurige kleurbeheersysteem van Xerox® voegt een kritische kleurbeheercapaciteit toe via de combinatie van krachtige software en de nauwkeurige kleurmeter van Xerox®, mogelijk gemaakt door X-Rite.

UW GRAFISCHE ASSISTENT Uw grafisch team wil meer doen dan alleen printen. Het wil elegante uitnodigingen, aandachttrekkende posters, indrukwekkende boekjes en doeltreffende direct mail produceren. U kunt erop rekenen dat de Xerox® VersaLink C9000 kleurenprinter daarbij zal helpen. Er kunnen media met een gewicht van 75 tot 350 g/m² en formaten van 89 x 99 mm tot 320 x 1.321 mm worden gekozen. En met een aantal geavanceerde afwerkingsmogelijkheden is de geautomatiseerde productie van o.a. boekjes, brochures, voorstellen, nieuwsbrieven, handleidingen, rapporten, visitekaartjes, verpakkingen, borden, raamstickers en verkoopmaterialen mogelijk.

 

Alle specificaties
Algemeen
Officiele productpagina van de fabrikant Klik hier om de pagina te openen
Product downloads
Brochure Klik hier om te downloaden
Handleiding Klik hier om te downloaden
Contact +31 (0)43 362 62 62