Xerox VersaLink® C8000

Ideaal voor middelgrote werkgroepen die professionele kleur nodig hebben


Volledige omschrijving
Xerox VersaLink® C8000
Contact +31 (0)43 362 62 62

Productspecificaties

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Downloads
Volledige omschrijving

Als u op zoek bent naar professionele kleuren, absolute betrouwbaarheid en optimale productiviteit in een printer met uitstekende connectiviteit, kunt u rekenen op de VersaLink C8000 kleurenprintersmet Xerox® ConnectKey® technologie. De veelzijdige, app-bediende C8000 kan volledig ingesteld worden als uw werkplekassistent.

VersaLink-printers staan garant voor indrukwekkende functionaliteit en tijdbesparende Xerox® technologieën die de uitwisseling van informatie versnellen en een streep halen door inefficiënte workflows.

Als het gaat om het beveiligen van bedrijfskritieke informatie bieden de VersaLink printers u een scala aan beveiligingsmogelijkheden, inclusief beveiligd printen en kaartverificatie voor toegangscontrole.

Vertrouw op een superieure afdrukkwaliteit om uw werk zo goed mogelijk te presenteren. De printresolutie van 1200 x 2400 dpi staat garant voor scherpe tekst en fijne lijnen, plus uitmuntende levendige kleuren voor fraaier ogende bedrijfsdocumenten – ook op extra grote papierformaten.

Alle specificaties
Algemeen
Officiele productpagina van de fabrikant Klik hier om de pagina te openen
Product downloads
Brochure Klik hier om te downloaden
Handleiding Klik hier om te downloaden
Contact +31 (0)43 362 62 62