Xerox® AltaLink® C8000 serie

Slim, veilig en verbonden

Xerox® AltaLink® C8000 serie

Xerox® AltaLink machines bieden ongekende mogelijkheden en aansluitmogelijkheden voor middelgrote en grote werkgroepen en drukke kantoren. Met AltaLink heeft uw voltallige personeel rechtstreekse en veilige toegang tot de benodigde documenten, gegevens en workflows om sneller en efficiënter te kunnen werken – ongeacht de locatie en vanaf elk apparaat.

Belangrijkste kenmerken:

 • A3 multifunctionele kleurenprinter:
 • Printen vanaf 30 ppm in kleur / 30 ppm in zwart-wit
 • Aangedreven door ConnectKey technologie
 • Uitstekende kwaliteit dankzij hoge resolutie (1200x2400)
 • Single-pass dubbelzijdige AOD voor 130 vel
 • Scant tot 139 ipm (dubbelzijdig) naar meerdere locaties, in meerdere indelingen
 • Standaard NFC Tap-to-Pair
 • Meerdere papierlade-opties met maximale capaciteit tot 5.140 vel.
 • BR-afwerkingsopties op alle snelheden, o.a. perforeren, nieten, boekjes maken, als C/Z vouwen
 • Optionele enveloppenlade
 • Optionele Wi-Fi en Wi-Fi Direct
 • Optionele fax – één of drie lijnen
 • Kleine, lichte Fiery-optie

INTELLIGENT EN PRODUCTIEF
Laat u verrassen door deze vernieuwende multifunctionele printer. Van de tablet-achtige gebruikersinterface tot de voorgeïnstalleerde mobielvriendelijke aansluitmogelijkheden, de Xerox® AltaLink C8000 serie is de multifunctionele kleurenmachine waarop uw medewerkers hebben gewacht.
Geoptimaliseerd voor zakelijke processen en eenvoudig te beheren als standalone machine of als onderdeel van een compleet printerpark, ontworpen voor multitasken en samenwerking. Creëer workflows op maat, automatiseer complexe taken, print en scan direct van en naar de cloud met services zoals Box®, Microsoft® OneDrive®, Google Drive™, Dropbox™ en Microsoft Office 365™. Maak altijd en overal verbinding vanaf elk apparaat.
Met een druk op de knop gaat u naar onze Xerox App Gallery om eenvoudige, maar krachtige, serverloze apps naar uw AltaLink multifunctionele kleurenprinter te downloaden, voor hogere gebruikersproductiviteit en het sneller uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.
Ingebouwde mobiele aansluitmogelijkheden, inclusief Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair, optionele Wi-Fi Direct®, @PrintByXerox, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug-in voor Android™ en Mopria® leveren tijdsbesparingen en bieden het gemak dat uw personeel wenst.


KRACHTIG EN SCHAALBAAR
Uw werkgroepen werken efficiënter en effectiever met AltaLink. Beheer, controleer en upgrade uw volledige printerpark met onze Embedded Web Server, of geef interactieve training en ondersteuning rechtstreeks vanaf uw desktop met onze remote gebruikersinterface.
Eenvoudiger onderhoud, minder ITondersteuning, papierladen met een grotere capaciteit en de mogelijkheid om op verschillende papierformaten te printen, dragen allen bij aan meer beschikbaarheid en een hogere productiviteit. U kunt gelijktijdig scannen, printen en faxen, voor multitasking tijdens piekuren – en met een keur aan afwerkopties kunt u uw AltaLink machine configureren voor uw werkomgeving en documenttype, inclusief boekjes, brochures en pamfletten.


INGEBOUWDE BEVEILIGING
Dankzij onze samenwerking met McAfee bieden multifunctionele kleurenprinters uit de AltaLink C8000 serie een maximaal veiligheidsniveau door proactief risico’s aan te pakken voor zowel individuele machines als het voltallige printerpark.
Meerdere beveiligingslagen zoals gegevensversleuteling, overschrijven van harde schijf en branche-certificeringen. Op gebruikersniveau zorgt de functie beveiligd printen dat documenten worden vastgehouden tot ze bij de machine worden opgehaald.


KLEUR MAAKT HET VERSCHIL
De hoge afdrukresolutie van 1200 x 2400 dpi, kleurenafbeeldingen met fotokwaliteit en scherpe tekst geven uw documenten helderheid en impact. Verder kunt u uw AltaLink C8000 serie upgraden met de Xerox® EX-c C8000 Print Server Powered by Fiery®, zodat uw kantoorpersoneel snel, efficiënt en kosteneffectief professioneel uitziende documenten kan printen.

 

Neem contact op met onze Sales afdeling voor meer informatie:

info@dhlimburg.nl of 043-3626262 of vul onderstaand formulier in